Toate produsele Lacto Boroaia
Unicitatea și gustul desăvârșit al produselor noastre este dat de rețetele proprii de fabricație, care respectă toate standardele de calitate, ingrediente naturale (lapte, cheag și sare), și pasiunea pentru „lucrul bine făcut”.
Smântână consum
Smântână pasteurizată 32% grăsime, smântână obținută din lapte de vacă, pasteurizată și culturi lactice selecționate.
Brânză de vacă vrac/caserole
Lapte proaspăt de vacă, standardizat, pasteurizat și culturi lactice selecționate
Brânză de vacă caș
Lapte proaspăt de vacă, standardizat, pasteurizat și culturi lactice selecționate
Brânză de burduf
Cas de vacă 63%, cas de oaie 30%, unt 5% și sare 2%. Conține lactoză din lapte.
Brânză topită
Obținută prin mărunțirea și topirea în instalații speciale, sub acțiunea căldurii și a sărurilor de topire a mai multor sortimente de brânzeturi din lapte de vacă.